www.start2learn.dk
Login Registrer

For uddannelsesinstitutioner - inspirationsforedra

Lærings- og tænkestile – find de studerendes ressourcer
Foredragets indgangsvinkel giver læreren mulighed for at genkende de forskellige former for indlæringsstile hos de studerende. Derved bliver det muligt at imødekomme den enkeltes behov i undervisningen og modvirke nogle af de ulemper, der er forbundet med den pågældende læringsstil. Dette inspirationsforedrag udbydes også som et kundetilpasset kursus over 1 dag. Inspirationsforedraget koster 4500 kr.
 
Læreren som coach – den nye lærerrolle?
Vi lever i en tid med store forandringer. For at kunne leve op til behovet for kompetenceudvikling er der brug for en ny forståelse af læringsbegrebet. Fremtidens udfordringer nødvendiggør ofte nye og hidtil ukendte løsningsstrategier. Ingen kender svaret på forhånd. Dermed vil læring og udvikling foregå under nogle helt nye præmisser. Coaching er et velegnet værktøj til at bane vejen for nye strategier inden for læring og udvikling. Få indsigt i denne effektive arbejdsmetode og bliv bedre til at forberede de studerende til fremtidens udfordringer. Dette inspirationsforedrag udbydes også som et kundetilpasset kursus over 1 dag. Inspirationsforedraget koster 4500 kr.
 
Læring, hvad er det? - og hvad virker?
Dette foredrag stiller skarpt på disse to helt centrale spørgsmål. Har I brug for et pædagogisk oplæg – så vil dette foredrag med garanti fremme lysten til at diskutere undervisningsmetoder, pædagogik, læring, didaktik, evaluering etc. 
Dette inspirationsforedrag udbydes også som et kundetilpasset kursus over 1 dag. Inspirationsforedraget koster 4500 kr.
 
kontakt Start2learn på info@start2learn.dk eller på telefon: 70 20 64 22 for mere information.
 
All rights reserved © 2005 Start2Learn | E-mail info@start2learn.dk